Bedrijvengids Den Bosch

‘s-Hertogenbosch en de directe regio eromheen zijn al behoorlijk aantrekkelijk voor ondernemers. De stad kent namelijk een fijne ligging heel dichtbij de Randstad en tussen andere Brabantse steden in. Je zult dan ook zien dat er in Den Bosch ook al veel internationale bedrijven gevestigd zijn, zoals bijvoorbeeld de beroemde bierbrouwerij Heineken en de bekende techbedrijven Acer en Ricoh.

Den Bosch is tevens perfect verbonden aan allerlei grote transportaders, zoals essentiële snelwegen, maar tevens aan belangrijke rail- en waterverbindingen. Zo zijn er dagelijkse boottransporten van en naar Rotterdam en Antwerpen. Het is verder ook maar iets meer dan een half uur van een grote internationale luchthaven verwijderd, plus er zijn daarnaast tevens nog belangrijke andere intercontinentale luchthavens in de buurt.

De gemeente Den Bosch biedt plaats aan snelgroeiende bedrijven in het zuiden van Nederland. Dat komt niet alleen dankzij de fijne centrale ligging van de stad, maar tevens omdat er volop goed geschoold personeel te vinden is. Ben jij op zoek naar een bedrijf in de regio van ‘s-Hertogenbosch, of wil je er zelf graag één vestigen, dan kan onze bedrijvengids van Boschtion.nl daar prima mee van dienst zijn. Wij vinden regelmatig leuke websites op het internet en om jou daarvan te laten meegenieten. Weet je een leuke Bossche link, mail het ons.

Bedrijven Den Bosch en omgeving